ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τι κοινό έχουν οι Λιακουνάκος, Κυριακίδης και Ρίζος;


Θωμάς Λιακουνάκος, Πέτρος Κυριακίδης και Δημήτρης Ρίζος είναι ανάμεσα στους εργοδότες που εξακολουθούν να μην καταβάλλουν στους εργαζόμενους τις δεδουλευμένες αποδοχές και να μην τηρούν τις Σ.Σ.Ε. με αποτέλεσμα, οι απασχολούμενοι στις επιχειρήσεις τους να παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Οι τρεις αυτοί εργοδότες είχαν επανειλλημένα κληθεί (από τις αρχές του χρόνου) σε συναντήσεις με τις Ενώσεις των εργαζομένων προκειμένου να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση και επίλυση των ζητημάτων, που δημιουργούνταν από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων. Τα προβλήματα όμως παρέμεναν ή επιλύονταν προσωρινά και..
έτσι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ, και της ΕΦΕ προσέφυγαν στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, καταγγέλλοντας την καταχρηστική και προκλητική συμπεριφορά της εργοδοσίας των τριών εργοδοτών και συγκεκριμένα των εταιρειών:
α) «ΚΕΡΔΟΣ Α.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ
 β) «ΝΕΠ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα ESPRESSO
γ) « Flash Α.Ε.», ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 96
δ) «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», που εκδίδει την εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Οι Ενώσεις δηλώνουν, ότι θα σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων και θα τους προστατεύσουν με όλα τα νόμιμα και θεμιτά μέσα, που διαθέτουν.