ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οι εργαζόμενοι της Ισοτιμίας καταγγέλλουν Λαυρεντιάδη – Τσιρογιάννη


Την επανειλημμένη ασυνέπεια της ιδιοκτησίας ως προς την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην πολύπαθη εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ που βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη 25/7). Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον εκδότη διευθυντή Γιώργο Τσιρογιάννη (γνωστού και από την Αυριανή) ότι ουδέποτε τήρησε με συνέπεια τα χρονοδιαγράμματα πληρωμής, για τα οποία είχε δεσμευθεί, ενώ τον καταγγέλλουν και για τακτική απειλών και εκβιασμών καθώς, όπως λένε, δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε αναστολή έκδοσης της εφημερίδας και σε έκδοση νέου φύλλου!
Οι εργαζόμενοι της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ υπενθυμίζουν ότι στο τέλος Ιουλίου θα οφείλονται στους μισθωτούς της επιχείρησης το 60% των αποδοχών Μαίου και το 100% των αποδοχών Ιουνίου – Ιουλίου. Παρομοίως, οφείλεται το 100% των απολαβών Μαρτίου – Απριλίου – Μαίου – Ιουνίου – Ιουλίου στους δημοσιογράφους που αμείβονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών. Οι εργαζόμενοι της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ζητούν την αποσαφήνιση των προθέσεων της Διοίκησης και του πραγματικού ιδιοκτήτη Λαυρέντη Λαυρεντιάδη όσον αφορά το μέλλον της εφημερίδας. Άλλωστε, από τα «ταμεία» του συγκεκριμένου επιχειρηματία..εκταμιεύονταν μέχρι τώρα τα όποια ποσά μισθοδοσίας και άλλων αναγκών λειτουργίας της εφημερίδας και της εταιρίας.