ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κινητοποιήσεις και στην τηλεόραση του Alpha για την εργασιακή σφαγή


Κατέφθασε όπως αναμενόταν η θύελλα και στην τηλεόραση του Alpha. Αναμένεται η διανομή των ιδιωτικών συμφωνητικών , ανάλογων αυτά του ραδιοφώνου. Μειώσεις μισθών κατά περίπτωση και ατόμου, διαφορετικές κάθε φορά από 5% ως και 30%, αποχώρηση-οικειοθελή(!) για όσους δεν υπογράψουν, απολύσεις, κ.λ.π., κ.λ.π. Σήμερα Πέμπτη είναι προγραμματισμένη γενική συνέλευση στην Κάντζα και την Παρασκευή πραγματοποιείται η απεργία της ΕΣΗΕΜΘ για το λουκέτο στο γραφείο της Θεσσαλονίκης.
Είναι φανερό πως η ολοκλήρωση της μετακόμισης του Alpha group από την Κάντζα στο Κορωπί, στο στούντιο Pro , θα βρει το κανάλι με εντελώς διαφορετικές εργασιακές συνθήκες.
Εν τω μεταξύ η ΕΣΗΕΑ συζητά την προκήρυξη στάσης εργασίας την Παρασκευή και υπάρχει πρόταση για 24ωρες απεργίες από Δευτέρα. Η Δευτέρα βέβαια είναι το όριο της διοίκησης για να μπουν οι υπογραφές στα ιδιωτικά συμφωνητικά με..τα οποία καταργείται και στον Alpha η συλλογική σύμβαση εργασίας.
Και έπεται συνέχεια. Από Σεπτέμβριο με τη βούλα της Digea...
-από το greektv