ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Δημοκρατία» για Στάη: Η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες»


Με σκληρή γλώσσα απάντησε η εφημερίδα «δημοκρατία» στην δημοσιογράφο Ελλη Στάη χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της όπως «κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια που εκπροσωπεί το θλιβερό χθες» και «η... παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ». «Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Ελλη Στάη!» αναφέρεται στην απάντηση της εφημερίδας που συνεχίζει δηκτικά: «Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πώς θα... γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ' ανοιχτά της Υδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου!»...
Αιτία ήταν ένα σχόλιο της Στάη στον τηλεοπτικό αέρα της ΝΕΤ σχετικά με το δημοσίευμα της «δημοκρατίας» ότι ο Λαλιώτης είναι πίσω από τον Τσίπρα. Ο καλεσμένος Τατσόπουλος σχολιάζοντας το δημοσίευμα προχώρησε στην απαξιωτική..
σύγκριση ότι «αυτό το έγραψε  μια εφημερίδα της λαϊκής δεξιάς, δεν το έγραψε η "Le Monde"» για να συμφωνήσει μαζί του η Στάη στον ίδιο απαξιωτικό τόνο: «Σας διαδεβαιώ κύριε Τατσόπουλε, πως δεν θεωρώ τη "δημοκρατία" , "Le Monde". Σας διαβεβαιώ...».
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της πολύ σκληρής απάντησης της εφημερίδας:
Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της «δημοκρατίας» μας) τίποτα κοινό με την Ελλη Στάη (που έφθασε στο έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη... «Le Monde»!). Ούτε κατά... σύμπτωση! Αλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές -δόξα τω Θεώ- προτεραιότητες! Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές «Elounda Beach», δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψουμε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Ελλη Στάη! Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πώς θα... γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ' ανοιχτά της Υδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό. Εμείς είμαστε το αύριο της πατρίδας, η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες και όλα όσα θέλει να λησμονήσει ο κόσμος, ο οποίος τσαλαπατήθηκε από ένα καθεστώς που πιστεύει λανθασμένα ότι όλοι γεννήθηκαν για να το υπηρετούν· όπως η... παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ!
«δ»