ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ΤΑ ΝΕΑ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο

Eπίθεση εναντίον της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ και προσωπικά κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν» και το άρθρο του δημοσιογράφου με τον τίτλο «Έχει σχέση η Siemens με τη 17Ν;».
Ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι η εφημερίδα και ο αρθογράφος επιχειρούν να στοιχίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και υπογράμμισε ότι η σύγκρουση με τη διαπλοκή είναι ειλημμένη απόφαση.
Είπε επίσης ότι η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε τη σκυτάλη συκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Θόδωρο Πάγκαλο, με ισχυρισμούς επικίνδυνους και έξω από τα όρια του νομικού πολιτισμού, καθώς..
κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν για τη δίκη, κατέθεσαν για πρόσωπα (οι περισσότεροι για τον αθωωθέντα Γιάννη Σερίφη) και όχι για τη 17Ν.
-πηγή: newpost