ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ενημέρωση για τη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ

Πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012, η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος). Σε περίπτωση, που δεν επιτευχθεί η προβλεπόμενη εκ του Καταστατικού απαρτία και αύριο, η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2012, ημέρα Τρίτη, και ώρα 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2).Η συνέλευση αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειρά και θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη ταμειακώς εντάξει θα είναι παρόντα. Δεδομένων των προβλημάτων, που μαστίζουν τον Κλάδο στην παρούσα χρονική περίοδο, η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά.
Πρέπει όλοι να συμμετάσχουμε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 στις 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο “CARAVEL”, προκειμένου να..δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και μαχητικής διάθεσης.