ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Χρυσαυγίτης, αναρχικός, εθνικιστής, ακραίος και φίλος τρομοκρατών;

Αλέξης Τσίπρας λάβρος κατά ΜΜΕ: Δεν με νοιάζει τι λέτε για μένα. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δεν σας πιστεύει πλέον...

Ξεσπαθώνει κατά των διαπλεκόμενων ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας. Μετά την άρνησή του να συμμετέχει σε ενημερωτική εκπομπή του MEGA, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε εξω από τα δόντια κατηγορώντας κανάλια και εφημερίδες για ακραία διαπλοκή με τον πολιτικό κόσμο. Κατά την προεκλογική του ομιλίαστην Ξάνθη, την Παρασκευή το βράδυ, είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν με νοιάζει τι λέτε για εμάς στα κανάλια σας. Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δεν σας πιστεύει πλέον. Τον έχετε συκοφαντήσει, τον έχετε προσβάλλει, τον έχετε εκβιάσει. Δεν με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες σας. Με έχετε αποκαλέσει Χρυσαυγίτη, αναρχικό, εθνικιστή, ακραίο και φίλο των τρομοκρατών. Μου προσάπτετε κατηγορίες για όλα τα γούστα.
Σας λέω καθαρά το εξής. Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε ταυτισμένοι με το μνημόνιο. Το υπερασπιστήκατε με λύσσα. Είστε τόσο ένοχοι..
όσο είναι και μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις. Έχετε σφιχταγκαλιάσει Βενιζέλο και Σαμαρά, γιατί είναι οι άνθρωποι των δικών σας συμφερόντων. Τον έναν τον έχετε παντρευτεί απ΄ τα παλιά και στον άλλο δίνετε παιδιά για υιοθεσία.
Οι μέρες, όμως, που λύνατε και δένατε πέρασαν ανεπιστρεπτί. Τώρα θα μιλήσει ο λαός και θα γίνετε παρελθόν. Η αριστερά θα πρωταγωνιστήσει, ο λαός μας θα πρωταγωνιστήσει. Η δημοκρατία θα επιστρέψει σε αυτό το τόπο. Και τότε θα καταλάβετε ότι η δημοκρατία έχει κανόνες. Και αυτούς τους κανόνες θα μάθετε να τους σέβεστε. Είτε το θέλετε είτε όχι».