ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Ψυχάρης παρά τα προβλήματα με τον Ρέστη, ανακατεύει πάλι την τράπουλα στα έντυπα του ΔΟΛ

Γιατί άλλαξε τους διευθυντές των περιοδικών - Παράπονα για το σάιτ του «Βήματος»

Ο Ψυχάρης ανακατεύει πάλι την τράπουλα στα έντυπα του ΔΟΛ στοχεύοντας σε ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά στην πυραμίδα της Μιχαλακοπούλου. Ο εκδότης αν και το τελευταίο διάστημα έχει μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει -όπως αυτό της απόφασης του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη να μην μετάσχει στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- συνεχίζει την τακτική του διαίρει και βασίλευε.
Γράφαμε πριν από λίγο καιρό για την εγκατάλειψη στα περιοδικά του Οργανισμού και ειδικά σε αυτά του ΒΗΜΑΤΟΣ. Eίχαμε αναφερθεί στο τελευταίο τεύχος (Μαρτίου) του περιοδικού BHMA-MEN που δεν θύμιζε σε τίποτε από το περιοδικό που έβγαζε η «δυνατή ομάδα» των ενθέτων του Βήματος πριν από λίγα χρόνια. Μάλιστα γράφαμε εδώ ότι ο Ψυχάρης είναι προβληματισμένος (κυρίως με την έλλειψη διαφήμισης) και ότι σκέφτεται να ανανεώσει τα περιοδικά του Βήματος αλλάζοντας σε πρώτη φάση την ομάδα που τα διευθύνει. Από την σκέψη ο εκδότης πέρασε στην πράξη και έδιωξε τον διευθυντή των περιοδικών Στέλιο Σοφιανό δια της γνωστής μεθόδου: τον «αναβάθμισε» αναθέτοντάς νέο «ηγετικό» ρόλο σε όλα τα ψηφιακά μέσα του Οργανισμού, θέση την οποία υποτίθεται ότι κατείχε και στο παρελθόν.
Στη θέση του Σοφιανού στα περιοδικά ανέλαβε ο Παύλος Παπαδόπουλος που κάποιοι τον..
συγχέουν με τον Πάνο Παπαδόπουλο, αρχισυντάκτη μέχρι τώρα στο ΒΗΜΑGAZINO.
Εκτός από τα περιοδικά ο Ψυχάρης προχώρησε και σε άλλες αλλαγές: αναβάθμισε, όπως έγραψε «Το Παρόν», την παλιά έμπιστη γραμματέα του, Βασιλική Αλμπάνη (επικεφαλής του marketing) αναθέτοντάς της, την εποπτεία των εμπορικών τμημάτων, θέση από την οποία έχουν περάσει ο Νέζης, ο Καψής (προτού υπουργοποιηθεί) αλλά και ο (γιός του Σταύρου) Παναγιώτης Ψυχάρης. Ο τελευταίος είναι ο μεγάλος κερδισμένος (όχι που δεν θα ήτανε) των ανακατατάξεων καθώς πήρε υπό την εποπτεία του και τα σάιτ των εφημερίδων.
Με όλες αυτές τις συνεχείς ανακατατάξεις ουδείς γνωρίζει ποιος τελικά διευθύνει ψηφιακά μέσα, σάιτ, μπλογκ κλπ του ΔΟΛ και γι αυτό ίσως παρουσιάζουν αυτή την εικόνα. Μια εικόνα η οποία δεν ταιριάζει σε έναν μεγάλο δημοσιογραφικό οργανισμό... Μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το σάιτ του ΒΗΜΑΤΟΣ (και φαίνεται) ενώ ακούγονται πολλά παράπονα στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου για «άσχετους που κάνουν κουμάντο στην ιστοσελίδα tovima.gr »...