ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας έλαβε τέλος...

Η επιστολή συγγνώμης της «Μπουμπούς» προς τον «Γίγαντα της δημοσιογραφίας»

Η κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας (Μπακογιάννη) φαίνεται πως παίρνει τέλος μετά την επιστολή συγγνώμης της στενής συνεργάτιδας της προέδρου της ΔΗΣΥ, Αντωνίας Παπαδομανωλάκη προς τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη. Και εξηγούμαστε:
Τον περασμένο Ιούνιο η Αντωνία Παπαδομανωλάκη (Μποτονάκη) είχε στείλει επιστολή προς τον Γιάννη Κουρτάκη, στην οποία υπερέβαινε τα εσκαμμένα. Αφορμή της επιστολής της συνεργάτιδας της Ντόρας ήταν η περιοδεία Σαμαρά στην Κρήτη και τα γραφόμενα στο site parapolitika.gr
Στην επιστολή αναφερόταν προσβλητικά ότι «ο Γίγας της Δημοσιογραφίας (όχι του ύψους... εκεί στο 1,50 πιάνει οροφή) δεν είναι δυνατός στα ελληνικά» και τονιζόταν: «Θα ήθελα να πω στον κ. Κουρτάκη ότι οι καλόσυροι Κρήτες έχουν μια λεβεντιά!! Αυτός τι έχει άραγε;»
Στην απάντησή του προς την «μπουμπού», όπως την αποκαλούσε, ο Γ. Κουρτάκης έκανε τότε λόγο για αθλιότητες και πόλεμο λάσπης εναντίον του τονίζοντας ότι..κι αυτός παραπλανήθηκε από την Μπακογιάννη – όπως και χιλιάδες κόσμου:
«Νόμιζα, ότι διέθετε (η Ντόρα) τις αρετές του Μητσοτάκη, πίστεψα, όπως και πολύς κόσμος ότι μπορεί να γίνει ηγέτης. Τελικά, επιβεβαίωσε αυτό που έλεγαν οι άσπονδοι εσωκομματικοί της αντίπαλοι ότι δηλαδή ‘‘η γραμματέας του Μητσοτάκη, είναι δύσκολο να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. του Καραμανλή’’».
Ο Γιάννης Κουρτάκης ανέφερε τότε ότι δέχεται, από το σύστημα της Ντόρας Μπακογιάννη, μια άνευ προηγουμένου επίθεση γιατί αρνήθηκε να γίνει «υπάλληλος» της... Ο δημοσιογράφος είχε προχωρήσει σε αγωγές εναντίον της Αντωνίας Παπαδομανωλάκη.

Στην επιστολή συγγνώμης της τώρα η συνεργάτιδα της Μπακογιάννη αναφέρει:
«Κύριε Κουρτάκη
Σε σχέση με τις κατατεθείσες και εκκρεμούσες εναντίον μου, αγωγή (10/8/2011) και έγκληση (31/8/2011) και μετά την πάροδο τόσων μηνών, αναγνωρίζω ότι οι εν θερμώ χαρακτηρισμοί μου στο πρόσωπό σας ήταν όντως υπερβολικοί.
Σας δηλώνω, όμως, ότι πρόθεσή μου δεν ήταν να σας θίξω προσωπικά ή επαγγελματικά.
Ήθελα απλά, να αντικρούσω, την κατά την άποψή μου, ιδιαίτερα αυστηρή κριτική, που ασκούσατε στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με την οποία, όπως και ο ίδιος αναγνωρίσατε μέσα από αλλεπάλληλα δημοσιεύματά σας, μας συνδέουν μακροί και στενοί οικογενειακοί δεσμοί.
Οφείλω επίσης να διευκρινίσω με παρρησία ότι ουδεμία πρόθεση είχα να θίξω το άτομό σας αλλά ούτε και την οικογενειακή σας καταγωγή (καλόσυρος). Επρόκειτο απλά για μια γενικόλογη αναφορά, που έχει σχέση με την ισχύουσα ακόμη κοινωνικογενεαλογική αντίληψη, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης, ιδιαίτερης πατρίδας μας, την οποία όμως πρόθεσή μου δεν ήταν να συσχετίσω με το πρόσωπό σας.
Αντωνία Παπαδομανωλάκη »

Δείτε σχετικά:
-Ο κατήφορος της Ντόρας και των φιλενάδων της
-Αυτή είναι η όμορφη φιλενάδα της Ντόρας
-Κρητική βεντέτα για τα μάτια της Ντόρας