ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Στο αυτόφωρο σήμερα ο Φυντανίδης - Συνελήφθη κι ο εκδότης της Sportime

Στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό αναζήτησαν και συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος οικονομικών εγκλημάτων τον πρώην εκδότη της εφημερίδας Sportime, Κώστα Κυριακόπουλο. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη χθες το πρωί για χρέη προς το δημόσιο ύψους 741.796 ευρώ και αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης, με βάση δύο καταδικαστικές αποφάσεις, για ασφαλιστικές εισφορές και για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας. Θυμίζουμε ότι ο Κυριακόπουλος χρωστάει δεδουλευμένα σε δεκάδες εργαζόμενους που δεν τους δόθηκαν ποτέ, μετά την απόφαση για «λουκέτο» στην εφημερίδα.
Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Αυτόφωρο για να δικαστεί. Ο πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας συνελήφθη χθες το πρωί καθώς η εταιρεία του «Επιχειρήσεις ΜΜΕ Σεραφείμ Φυντανίδης και ΣΙΑ» δεν απέδωσε ΦΠΑ ύψους 135.000 ευρώ. Οπως διαπιστώθηκε η δίωξη που ασκήθηκε στον 75χρονο δημοσιογράφο είναι..
πλημμεληματικού χαρακτήρα καθώς το χρέος προς τη ΔΟΥ Ψυχικού αρχικά ήταν περίπου 56.000 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έφτασε τις 135.000 ευρώ (κακούργημα αποτελεί η μη καταβολή Φ.Π.Α. για ποσά άνω των 75.000 ευρώ).