ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ποιοί εργοδοτικοί κατέθεσαν (στα κρυφά) προτάσεις στην Εκτακτη Γ.Σ. της ΕΣΗΕΑ;

(...)«Η πρωτόγνωρη απαρτία στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στο Κάραβελ, η μαχητικότητα, τα όσα ειπώθηκαν και οι βασικές προτάσεις που κατατέθηκαν προς ψήφιση δείχνουν ότι επιτέλους βρισκόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δίπλα στον απλό εργαζόμενο, τον εργάτη, δίπλα στο συνάδελφό (τεχνικό, διοικητικό, συντάκτη κα) που βρίσκεται μέσα στο χώρο της δικής μας δουλειάς.
Φυσικά ΔΕΝ έλειψαν και οι εργοδοτικές προτάσεις οι οποίες κατατέθηκαν εν κρυπτώ στο προεδρείο από «συναδέλφους» που ΔΕΝ είχαν καν το σθένος να βγουν και να τις υπερασπιστούν ενώπιον της συνέλευσης. Ακόμη και αυτοί γνώριζαν ότι τα «επιχειρήματά τους» ΔΕΝ αντέχουν στην κρίση της Γενικής συνέλευσης...

Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Ο ατομικισμός που μας χαρακτήριζε ως κλάδος πρέπει να δώσει τη θέση του στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη.
Πιστεύω πως μόνον έτσι μπορούμε να σταματήσουμε την άδικη επίθεση που δεχόμαστε και να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας».

-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της ενημέρωσης - ανακοίνωσης του εκπροσώπου των εργαζομένων Βήμα FΜ, Παναγιώτη Δρίβα