ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Πάρτυ μετά τις περικοπές και τις απολύσεις!

ΚΑΙ 4ΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΛΥΜΠΕΡΗ

Το λάιφ στάιλ του περιοδικού Τύπου ξεθώριασε τόσο που απειλεί με εκτόξευση σαπίλας από το εσωτερικό του. To λάιφ σταιλ των εγχώριων περιοδικών "σκοτώνει" τους εργαζόμενους του. Και ετοιμάζει εορταστικά πάρτυ στην πλάτη τους.
Τα νεότερα -πικρά και ξεδιάντροπα-έρχονται από το συγκρότημα του Λυμπέρη. Ναι, από εκεί που ισχύει ήδη εδώ και έξι μήνες η 4ήμερη εργασία. Για λόγους περικοπών. Και αφού βεβαίως είχαν γίνει απολύσεις (πολλές), μειώσεις μισθών(επίσης πολλές). Και αφού έγιναν προσλήψεις στελεχών.
Όπως ενημέρωσε ο εκδότης τους εργαζόμενους στο συγκρότημα του θα σταματήσει στο τέλος του έτους την 4ήμερη εργασία. Το γιατί έχει σημασία. Θα τη σταματήσει για να κάνει απολύσεις! Και νέες περικοπές. Μάλιστα. Και προφανώς μετά θα αρχίσει πάλι την 4ήμερη εργασία.
Όσο για αν σκοπεύει να βάλει λουκέτο σε κάποιο από τα περιοδικά του συγκροτήματος, ούτε λόγος. Αφού μαζεύουν διαφημίσεις από τους κακο-πληρωμένους εργαζόμενους του!
Δεν αποκλείεται πάντως να κλείσουν ορισμένα περιοδικά. Έτσι για να μαζευτούν τα έξοδα και να συγκεντρωθεί η διαφήμιση από τους μεγάλους πελάτες στα υπόλοιπα...

Μήπως αυτή τη φορά δεν αντέξουν οι εργαζόμενοι τη τόσο λαιφστυλάδικη συμπεριφορά του εκδότη; -από το greektv