ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Αλλαγή φρουράς στην Ισοτιμία αλλά και στον Alpha

* ΙΣΟΤΙΜΙΑ Αλλαγή φρουράς στην εβδομαδιαία πολιτικοοικονομική εφημερίδα «Ισοτιμία». Ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Γιώργος Τσιρογιάννης και ο Αντώνης Πίκουλας έδωσαν τα χέρια με τον Γιάννη Βλαστάρη και αναλαμβάνουν τη διαχείριση της «Ισοτιμίας» καθώς και την ηλεκτρονική σελίδα - portal της εφημερίδας isotimia.gr. Όπως διαβάσαμε στο Fimotro η Ισοτιμία θα «κρέμεται» κάθε Κυριακή στα περίπτερα ανανεωμένη με προσφορές και ένθετα.

*ΦΙΛΑΘΛΟΣ
Ένα επετειακό φύλλο της αθλητικής εφημερίδας θα κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο από πρώην εργαζόμενους του Φίλαθλου με στόχο να δώσει «ανάσα» στους απλήρωτους συναδέλφους τους. Το φύλλο..όπως γράφει το newpost, θα μείνει για 3-4 μέρες στα περίπτερα, με στόχο τη συγκέντρωση κάποιων εσόδων για τους εργαζόμενους καθώς ο Γιώργος Κουρής δεν έχει σκοπό να τους καταβάλει τα δεδουλευμένα 10 μηνών.

* ALPHA Το κανάλι επιστρέφει στα παλιά λημέρα της ενημέρωσης με ότι αυτό συνεπάγεται. Χθες επανεμφανίσθηκε μετά από πολύ καιρό ο Δ. Βερύκιος. Και πως επανεμφανίσθηκε; Με ρεπορτάζ για το Βατοπέδι, τον Ηγούμενο Εφραίμ και το σκάνδαλο των ανταλλαγών. Οι άλλες επίσημες αλλαγές; Με τις υπογραφές που θα πέσουν σε λίγες ημέρες, γράφει χαρακτηριστικά το fimotro.

*ΚΑΠΡΑΝΟ
Σ Πρόταση που ισοδυναμεί με «όχι» στην αποφυλάκισή του πρώην προέδρου του ΤΣΠΕΑΘ, Δημήτρη Καπράνου, υπέβαλε προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας εφετών, σύμφωνα με το newpost. Ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος στις αρχές Νοεμβρίου για το σκέλος του μεγάλου σκανδάλου των ομολόγων που αφορά την αγορά από το ταμείο των δημοσιογράφων, τον Ιούλιο του 2006, του δομημένου ομολόγου των 130 εκατ. ευρώ.