ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοί εμπαίζουν τους εργαζόμενους του «Επικοινωνία 94FM»;

ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ!

Απλήρωτοι παραμένουν εδώ και πεντέμισι μήνες οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής, «Επικοινωνία 94FM» που από τις αρχές Νοεμβρίου βρίσκονται σε κινητοποιήσεις μέσω επαναλαμβανόμενων στάσεων εργασίας.
Και ενώ τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του ραδιοσταθμού υποσχόταν ότι μαζί με το δώρο των Χριστουγέννων θα βρει χρήματα για να καταβάλλει και δύο μηνιάτικα, τελικά στην πρόσφατη συνάντηση των εργαζόμενων (16/12/011) με τον πρόεδρο της επιχείρησης Γρηγόρη Παπαδάτο, εκείνος επικαλέστηκε…γραφειοκρατικό και διαδικαστικό κώλυμα για την εξόφληση -έστω και- μέρους από τους ανεξόφλητους μισθούς! Τον προηγούμενο μήνα, όπως άλλωστε και τον προ-προηγούμενο, έλεγε ότι δεν υπήρχαν λεφτά, αυτήν την φορά είπε ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για..τους εργαζόμενους!
Οπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του «Επικοινωνία 94 FM» στο σύνολο των 34 απασχολούμενων στο Ραδιόφωνο του δήμου οφείλονται δεδουλευμένα από τον περασμένο Ιούλιο (και μισός Δεκέμβρης του ‘10!). Οι εργαζόμενοι που έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια αντοχής και καλής θέλησης κι ενώ έχουν ήδη αντιμετωπίσει περικοπές και μειώσεις μισθών αλλά και απειλές για συγχωνεύσεις, εφεδρείες, απολύσεις, είναι αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν αν δεν δικαιωθούν, κλιμακώνοντας σε κάθε περίπτωση τις κινητοποιήσεις.
Οι απλήρωτοι του «Επικοινωνία 94 FM» καλούν τη διοίκηση του Ραδιοφώνου και τον Δήμο Ηρακλείου, να σταματήσουν την ασυνέπεια και να φροντίσουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους 34 εργαζομένους στο Ραδιόφωνο που ταλαιπωρούνται την ώρα που εντείνονται οι βιοποριστικές δυσκολίες ώστε, όπως αναφέρουν, «να επιστρέψει και πάλι σε ομαλή λειτουργία ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης μας, πράγμα που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ θέλουμε».