ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κάθε ομοιότητα είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική






«My name is Hadžić. Goran Hadžić!». Αυτή ηταν η μοναδική δήλωση του πρώην επικεφαλής των Σέρβων της Κροατίας που με ένα ειρωνικό μισοχαμόγελο και φορώντας σκούρο κοστούμι με ριγέ ασπρόμαυρη γραβάτα, παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου στη Χάγη.
Ο Χάτζιτς αρνήθηκε να δηλώσει αθώος ή ένοχος για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, ανάμεσά τους και η σφαγή στο Βούκοβαρ.
Ο 52χρονος Χάτζιτς που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη διάρκεια του πολέμου στην Κροατία, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Σερβία και μεταφέρθηκε στη Χάγη για να δικαστεί.
Υ.Γ.Είναι εντυπωσιακή η ομοιότητα του Γκόραν Χάτζιτς με τον..πρώην διευθυντή της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας Γιάννη Βλαστάρη όπως φαίνεται καθαρά και από τις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Tην εκπληκτική ομοιότητα των δύο ανδρών μάς την επισήμανε αναγνώστης μας.