ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μη μου τους κύκλους τάραττε...

Κωστόπουλος, Γράψα και Σολωμός η ιεραρχία στην ΙΜΑΚΟ



Aπό τη διεύθυνση σύνταξης του περιοδικού Esquire της ΙΜΑΚΟ λάβαμε επιστολή σχετικά με την ιεραρχία και για το ποιος κάνει κουμάντο στον όμιλο που δημιούργησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Η επιστολή μάς πληροφορεί ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει καμμία σχέση («ούτε τυπική, ούτε άτυπη ούτε παράτυπη») με την ΙΜΑΚΟ.
Δεν ήταν στις προθέσεις μας να ταράξουμε τα ήρεμα διοικητικά νερά της ΙΜΑΚΟ αλλά εξακολουθεί να ισχύει και θα ισχύει πάντα το ρητό ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια (δυναμική) γυναίκα. Αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει!..
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που μας έστειλε ο Διευθυντής Σύνταξης του Esquire, Βάιος Παπανάγνου:
Με αφορμή το δημοσίευμά σας "η γυναίκα πίσω από τον Πέτρο" θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η ιεραρχία στην διοίκηση των εκδοτικών επιχειρήσεων δεν είναι μυστική. Κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα δημοσιεύεται στις....ταυτότητες των περιοδικών. Στην IMAKO παραμένει σταθερή με πρόεδρο τον Πέτρο Κωστόπουλο, αντιπρόεδρο την Μαρία Γράψα και γενικό διευθυντή τον Τάκη Σολωμό.
Η κα Μπαλατσινού δεν έχει ούτε τυπική, ούτε άτυπη ούτε παράτυπη σχέση με την IMAKO. Κανείς από εμάς δεν έχει καταλάβει κάτι άλλο εκτός από την προετοιμασία του blog της. Όπως είναι γνωστό εδώ και δυόμισι χρόνια είναι γενική διευθύντρια των Beautyworks τα οποία πλέον δεν της ανήκουν.
Ειλικρινώς,
Βάιος Παπανάγνου
Διευθυντής Σύνταξης Esquire