ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ψυχάρης ετοιμάζει την εκδίκησή του




Πάνω στο αξίωμα ότι οι δημοσιογράφοι είναι η χειρότερη φάρα που προσπαθούν να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου, θα βασιστεί ο Σταύρος Ψυχάρης για τις επόμενες κινήσεις του. Μετά την κωλοτούμπα και την ταπείνωσή του την περασμένη Τετάρτη όταν αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις απολύσεις των εργαζομένων στο ΒΗΜΑ, ο Ψυχάρης προχωρά σε εναλλακτικό σχέδιο.
Το αφεντικό του ΔΟΛ σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας Αποκαλύψεις, έχει ετοιμάσει δύο λίστες με ονόματα εργαζομένων στο ΒΗΜΑ: μία λευκή και μια μαύρη. Η λευκή θα περιλαμβάνει ονόματα αυτών που υποτίθεται ότι θα παραμείνουν στον Οργανισμό ενώ στη μαύρη θα συγκαταλέγονται όλοι αυτοί που ο Ψυχάρης έχει αποφασίσει ότι περισσεύουν.
Βάσει των σχεδιασμών οι δύο λίστες θα δημοσιοποιηθούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με στόχο να μπουν οι εργαζόμενοι(της λευκής λίστας) στο δίλημμα: «να απεργήσω για την Ελένη ή να κοιτάξω να σώσω το τομάρι μου;». Με αυτό τον τρόπο ο Ψυχάρης και στηριζόμενος στο αξίωμα που αναφέραμε στην αρχή, πιστεύει ότι θα διασπάσει το μέτωπο των εργαζομένων…
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα το καταφέρει καθώς οι.... καιροί έχουν αλλάξει για όλους και η (ανύπαρκτη μέχρι πριν λίγο καιρό) αλληλεγγύη ανάμεσα στους δημοσιογράφους του ανατρέψει τα σχέδια.