ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τζίμης Πανούσης εναντίον Κώστα Γιαννακίδη!




Ατυχος ο (Παοκτσής) Κώστας Γιαννακίδης, ένας από τους καλούς ραδιοφωνατζήδες. Η εκπομπή του Γιαννακίδη στο ρ/σ ΒΗΜΑ 99,5 πέφτει επάνω σε αυτή του Τζίμη Πανούση στο ΘΕΜΑ 98,9 οπότε είναι φανερό ότι ο ανταγωνισμός τον αδικεί.
Είναι πάρα πολλοί οι ακροατές που ακόμη ταλαντεύονται ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Τζιμάκο. Βέβαια με το που τελειώνει ο Δούρειος Ηχος στις 12.30 όλοι αλλάζουν τη συχνότητα του ραδιοφώνου τους από τους 98,9 στους 99,5 για να ακούσουν τον «Citizen» Κώστα Γιαννακίδη με την ανατρεπτική ματιά στην επικαιρότητα.
Ο Γιαννακίδης είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός, που παρέμειναν στον.... ραδιοφωνικό σταθμό μετά το κλείσιμο του City της Γιάννας Αγγελοπούλου και τη μετατροπή του σε ΒΗΜΑ fm. Στον City ο Γιαννακίδης είχε την εκπομπή του αμέσως μετά από αυτή του Τζιμάκου, από τις 12.30 μέχρι τις 13.00, οπότε κάποιος μπορούσε να ακούσει και τους δύο. Ηταν μακράν η καλύτερη ώρα στα ερτζιανά.
Ο Γιαννακίδης, όπως λέει ο ίδιος στο protagon.gr, έφυγε από τη «Θεσσαλονίκη», κατηφόρισε στον Flash για τη δημιουργία του flash.gr, γύρισε τον κόσμο με την ολυμπιακή φλόγα ως στέλεχος του «Αθήνα 2004», κάνοντας ένα πέρασμα και από το «Εψιλον» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.
Έζησε το λουκέτο του Ελεύθερου Τύπου και του City. Είναι ο Citizen στον ΒΗΜΑ FM 99.5 και στην Athens Voice και το Vietnam στην εφημερίδα Veto.