ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Εχει πέσει το επίπεδο, κάντε κάτι!..

Κάποιοι αναγνώστες παραπονιούνται ότι το τελευταίο διάστημα «έχει πέσει το επίπεδο της γλώσσας» στο ιστολόγιο. Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι αυτοί που παραπονιούνται είναι ζήτημα αν έχουν τελειώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση και ας πάμε στην ουσία. Είναι πράγματι γεγονός ότι το επίπεδο έπεσε(!) αλλά υποσχόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας να το ανεβάσουμε και πάλι. Γι’ αυτό το λόγο ζητούμε συνεργάτες διαθέτοντες τουλάχιστον ένα PHD και μάλιστα ο διδακτορικός τίτλος θα πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα πέραν του Ατλαντικού.
Επίσης ζητούμε συνεργάτες με γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις νέες τεχνολογίες, γιατί αυτοί που έχουμε αποδεικνύονται ανεπαρκείς και κατωτεροι των περιστάσεων. Επίσης όσοι διαθέτουν τίτλους πτυχίων και μεταπτυχιακών που θα πιστοποιούν την επιστημοσύνη τους περί τα νομικά, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του e-mail μας.