ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Θέμος μαινόμενος κατά Χάρη και Ψυχάρη






Ο «ασκούμενος
υπουργός –
μεγαλοδικηγοράκος»
ΧΑΡΟΥΛΗΣ
και «ο αλτσχάιμερ
νεοκληρονόμος» ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ


Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο Θέμος Αναστασιαδης μέσα από τη στήλη του PHD στο ΘΕΜΑ κατά του υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη που τον χαρακτηρίζει «ασκούμενο υπουργό και μεγαλοδικηγοράκο» και κατά του Σταύρου Ψυχάρη τον οποίον αποκαλεί «αλτσχάιμερ νεο-κληρονόμο του συγκρότηματος της αρπαχτής».
Κατηγορεί ευθέως τον Παμπούκη ότι είναι «ο αρχιτέκτονας της επιχείρησης συκοφαντίας κατά του «Πρώτου Θέματος», και τον καταγγέλει ευθέως για συνεργασία με το συγκρότημα Λαμπράκη (νυν Ψυχάρη) γράφοντας συγκεκριμένα:
….« ο Γιώργος έχει στο μυαλό του την εξωτερική πολιτική, τη διεθνή κρίση και τα μεγάλα θέματα τύπου πράσινη ανάπτυξη κ.λπ. κι άφησε τον μεγαλοδικηγόρο συμβουλάτορά του να κάνει τον κουμανταδόρο της κυβέρνησης. ✖✖✖ Κι εκείνος, συνηθισμένος στα γκράντε κόλπα και κατά δήλωσή του εξειδικευμένος να πουλάει σέρβις σε μεγαλοεκδότες και τα σχετικά, βρήκε το γνωστό ενοικιαζόμενο συγκρότημα, στήριγμα κάθε διεφθαρμένου, κι έβαλαν στον στόχο το «Πρώτο Θέμα»…. Η απορία μου, Χάρη, αρχικά ήταν γιατί έπεσες τόσο χαμηλά πολιτικά, τόσο γρήγορα... Επειδή μου έλεγαν πως είσαι έξυπνος άνθρωπος, σκέφτηκα μήπως ήταν από απειρία... και περίμενα. ✖✖✖ Ε, όταν είδα το πώς οργάνωσες τις γελοίες «προκάτ» δηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον μας, με αφορμή την υπόθεση των laptop, τότε κατάλαβα ότι εκτελείς αποστολή που δεν ξέρεις, χαρά μου. ✖✖✖ Καλά θα ήταν να τη μάθεις πριν πας αδιάβαστος, ασκούμενε....είναι γνωστό ότι ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ και δη από ψευτοπασόκους λιμοκοντόρους μπιούτιφουλ πιπλ, που νομίζουν ότι βρήκαν τη ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ της ζωής τους. ✖✖✖Ποιος έκανε τις δηλώσεις ενάντια στο «Πρώτο Θέμα» σε όλα τα πηγαδάκια στη συγκέντρωση δημοσιογράφων του Γιώργου; ΕΣΥ, ΧΑΡΟΥΛΗ! ✖✖✖Ποιος έκανε την επόμενη μέρα διαρροή –σε ποιον άλλον- στο «Βήμα» του οργανισμού ΣΤΑΥΡΑΚΑ; ΕΣΥ, ΧΑΡΟΥΛΗ! ✖✖✖Ποιος συνέχισε και την Κυριακή ακόμη και στον «Ελεύθερο Τύπο» τα μεθοδευμένα δημοσιεύματα εναντίον μας; Λες και μίλαγες αυτοπροσώπως ΕΣΥ, ΧΑΡΟΥΛΗ! Κάνε, λοιπόν, τα γνωστά σου: διώξεις, δίκες, ειδικά δικαστήρια, όλες αυτές τις βλακείες που σου λέει ο άλλος ο αλτσχάιμερ... ο νεο-κληρονόμος, ο οποίος τα ίδια ακριβώς έλεγε και στον Ρουσόπουλο και τον έβαλε και έφαγε το κεφάλι του για… ΠΑΡΤΗ του!✖✖✖ Kαθότι με τον Ριρή δεν ήμασταν πάντα εχθροί και μάλιστα ακόμη και στην αρχή της κυβέρνησης Καραμανλή τον πηγαίναμε με ανθρωπιστική προδιάθεση, καθότι πρώην δημοσιογράφος.✖✖✖ Μετά τον παρέλαβε από κοντά ο γνωστός «πελάτης» που είχε καημό γιατί του διαλύσαμε το συγκρότημα της αρπαχτής και τον επιστράτευσε εναντίον μας, όπως επιστράτευσε τώρα και σένα, μεγαλο-δικηγοράκο μου.✖✖✖….Οταν ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ στηρίζαμε τον Γιώργο για ΑΡΧΗΓΟ του ΠΑΣΟΚ, όταν ο ομοτράπεζός σου ΣΤΑYΛΑΡΧΗΣ, Χαρούλη, του έλεγε να παραιτηθεί, εσύ τι ρόλο έπαιζες; Και τώρα τι ΠΑΡΤΙΔΕΣ έχεις ανοίξει μαζί του; Χαρά μου... ✖✖✖ Πιστεύεις ότι σε σώζουν τα παραπολιτικά εναντίον συναδέλφων σου, που γύρευε ποιος δίνει στις εφημερίδες του Σταυράκη; Ετσι νόμιζαν κι άλλοι, χαρά μου.) Μη με παρεξηγείς για το «χαρά μου», δεν έχει κανένα κακό υπονοούμενο πέρα απ’ το όπως σε βλέπω και με βλέπεις θα γίνεις η ΧΑΡΑ του κάθε αληθινού δημοσιογράφου.»