ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο Νίκος, η Ολγα και ο Νίκος

Την προσοχή μου τώρα τελευταία στην τηλεόραση έχει τραβήξει ένας συμπαθητικός τύπος με γυαλιά και μαλλιά καρφάκια που εμφανίζεται σε μεσημεριανές εκπομπές με Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή κλπ σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σε κάποια από τις αναφορές των τηλεπαρουσιαστριών άκουσα ότι πρόκειται για τον Νίκο Νικητέα που υπογράφει τη στήλη media market του ΘΕΜΑΤΟΣ - το γνώριζα γιατί είμαι αναγνώστης της εφημερίδας καθώς ότι και έχει εκπομπη στο ρ/σ Flash - κι αυτό το γνώριζα γιατί είμαι ακροατής του σταθμού (από τις παλιές καλές εποχές). Εκείνο που δεν γνώριζα ήταν ότι ο Νικητέας έχει το www.enimerosi24.gr. Ένα καλό ενημερωτικό site με ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εύστοχα σχόλια. Επειδή το παλικάρι και έξυπνο φαίνεται και ευφράδεια έχει και «γράφει» μπροστά στο φακό, σύντομα τον βλέπω με δική του τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό βέβαια με την απαραίτητη προϋπόθεση να σταματήσει να μασάει τσίχλα όταν μιλάει και μάλιστα ζωντανά στην τηλεόραση.
Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Νίκος Νικητέας (όχι ο περι ου ο λόγος αλλά ο ξάδερφός του ο γιατρός) έχει νυμφευθεί την Ολγα Τρέμη.