ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

O ισορροπιστής Παπαχελάς και το χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις Μαξίμου - Αλαφούζων


Στο χειρότερό τους σημείο πληροφορούμαι ότι βρίσκονται οι σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου και των Αλαφούζων. Και δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς εσωτερική πληροφόρηση για να το διαπιστώσει. Αρκεί να διαβάσει τις στήλες της «Καθημερινής» του Θέμη (Αλαφούζου) και να ακούσει τον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ του Γιάννη (Αλαφούζου). 
Η κριτική που ασκούν (και όχι αδίκως) στην κυβέρνηση τα μέσα των Αλαφούζων φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητη προσωπικά από τον πρόεδρο Μητσοτάκη. 
Σεβόμενος τα προσωπικά δεδομένα, θα αποφύγω να αποκαλύψω συναρπαστικές λεπτομέρειες διάφορων τηλεφωνημάτων που έγιναν από το Μέγαρο Μαξίμου (όχι το κτίριο) σε αυτούς που κινούν τα νήματα στο συγκρότημα του Νέου Φαλήρου.
Θα περιοριστώ σε ένα και μόνο. Στο γεγονός ότι, απ’ όσα μπορώ να γνωρίζω, ακόμη είμαστε στην αρχή! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα καλά επεισόδια δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. 
Πάντως, για να μη μιλάμε με γρίφους, εσείς κρατήστε ότι ο Θέμης Αλαφούζος της «Καθημερινής» με το «καλημέρα» της διακυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έκρυβε τις (προσωπικές του) αποστάσεις. 
Αν μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει να εκτοξεύονται... πυρηνικά, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον ισορροπιστή Αλέξη Παπαχελά, ο οποίος εσχάτως κρατά (κι εκείνος) αποστάσεις από το Μαξίμου.
BigMouth / Powergame