ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πόλεμος συμμοριών πίσω από το μακελειό στη Λούτσα με τους έξι νεκρούς


«Πόλεμο συμμοριών» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λούτσα και είχε ως αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να τραυματιστούν θανάσιμα.Από το σημείο άντρες της Aσφάλειας Αττικης που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν περισυλλέξει περισσότερους από 20 κάλυκες ενώ σύμφωνα με καταθέσεις περιοίκων καταλήγουν πως δυο συμμορίες είχαν δώσει ραντεβού θανάτου στο σημείο.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Τα πυρά στόχευσαν όχημα το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, οι δε πυροβολισμοί φέρεται να έγιναν από 9άρι πιστόλι ενώ και τα έξι θύματα είναι Αλβανοί υπήκοοοι.
Ακολούθως, οι δράστες φέρεται να διέφυγαν με ένα πολυτελές αυτοκίνητο και κατά άλλες πληροφορίες με μία μοτοσικλέτα. Γεγονός είναι ότι το σημείο προσφέρει στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.