ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κασσελάκης γουστάρει... να «ξεδοντιάσει» το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων


Ομιλία στα Γιάννενα πραγματοποίησε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή. Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος υποσχέθηκε στους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το «παρών» ότι θα βάλει τέλος στις επιδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών, στις ασυλίες των βουλευτών και των τραπεζιτών, ενώ θα σταματήσει και τους διορισμούς των πολιτικών στα νοσοκομεία.
«Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις, πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό.
Οι ασυλίες των βουλευτών; Τέλος οι ασυλίες των βουλευτών.
Το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες; Τέλος το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες.
Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος κι αυτό.
Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο», είπε ο Στεφανος Κασσελάκης.
«Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα», του είπε κάποια στιγμή μία κυρία, με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Εγώ γουστάρω. Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή. Έτσι αρχίζει και να πείσετε οικογένειες και φίλους να ψηφίσουνε».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης αφιέρωσε την ομιλία του στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος υπήρξε θύμα σωματικής και λεκτικής βίας από συμφοιτητές του και βρέθηκε 40 μέρες αργότερα δολοφονημένος.