ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δέχτηκα γιουχαΐσματα και μπούλινγκ από τη ΝΔ


Μπούλινγκ από τη ΝΔ κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δηλώσεις της από το περιστύλιο της Βουλής. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε πως την ώρα που στην αίθουσα της Ολομέλειας ετοιμαζόταν να δικαιολογήσει την ψήφο της στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο, δέχθηκε γιουχαΐσματα από την πλευρά των βουλευτών της ΝΔ και «μπούλινγκ».
«Επικράτησε αντικοινοβουλευτικός πανικός από τον πρόεδρο» υποστήριξε για το γεγονός ότι ο κ. Τασούλας δεν της επέτρεψε να πάρει τον λόγο όταν εκείνος ανακοίνωνε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νέο προεδρείο, ενώ για το γεγονός ότι δεν εξελέγη αντιπρόεδρος της Βουλής από το κόμμα της δήλωσε ότι η ίδια δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει συμφωνίες με άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες και πως η πλειοψηφία είχε στόχο να μην έχει η Πλεύση τρίτη ψήφο στη διάσκεψη των προέδρων.
Νωρίτερα η κ. Κωνσταντοπούλου, όταν ακούστηκε το όνομά της είπε ότι εκείνη και η Πλεύση Ελευθερίας θα ψηφίσουν παρών «για λόγους αρχής χωρίς προσωπική μομφή στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Τασούλα». Και συνέχισε λέγοντας ότι «με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δηλώσω ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας».
Μόλις άρχισε την παρέμβασή της βουλευτές της ΝΔ αντέδρασαν φωνάζοντας «αρχίσαμε», ενώ στη συνέχεια δέχτηκε αποδοκιμασίες από τα γαλάζια έδρανα.