ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη για την επόμενη μέρα


Tο μήνυμά του για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά την παραίτηση Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος στέλνει ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Όπως αναφέρει, «η ιστορία συνεχίζει να γράφεται», τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «οφείλει να συνεχίσει να είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης» αλλά και «να ανασυγκροτηθεί προγραμματικά και οργανωτικά».
«Όσοι ονειρεύονται έναν αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ ή απεργάζονται σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση, θα ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ οικτρά», καταλήγει.'
Oλόκληρη  ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:
1) Ψυχραιμία και όχι αποφάσεις με πίκρα ή με θυμό. Η ιστορία ούτε σταματα ούτε τελειώνει, συνεχίζει να γράφεται από τη δράση των ανθρώπων, των κινημάτων, των νέων ηγετών.
2) Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ,ΟΦΕΙΛΕΙ να συνεχίσει να είναι ο κορμός της δημοκρατικής παραταξης ,το κομμα της Κυβερνωσας Αριστεράς, ΟΦΕΙΛΕΙ να ανασυγκροτηθεί προγραμματικά και οργανωτικά για να εκφράσει ΞΑΝΑ την κοινωνική Συμμαχια της εργαζόμενης πλειοψηφίας, των μικρομεσαίων στρωμάτων ,της αγροτιας, της νεολαίας ,της προοδευτικής διανόησης και των ανθρώπων της τέχνης.
3) Αυτό θα κάνουμε ΜΕ: συντροφικότητα,αλληλεγγύη ,τιμιότητα
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ: αποφασιστικότητα,ξεκάθαρες πολιτικες γραμμες και αποτελεσματικες οργανωτικες δομές…..
4)
Όσοι ονειρεύονται έναν αποδυναμωμένο ΣΥΡΙΖΑ ή απεργάζονται σχέδια προς αυτή την κατεύθυνση, θα ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ οικτρά!
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ,βουλευτής Χανίων Συριζα-ΠΣ.»