ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Αποστομωτικός: «Καταρχάς, δεν είναι υποχρεωτικό να πας στη Μύκονο


Αποστομωτικός –και πειστικός!– ήταν ο δήμαρχος Μυκόνου στη συνέντευξη που έδωσε στο μεσημβρινό μαγκαζίνο του Real fm και την οποία έτυχε να ακούσουμε αποσπασματικά, γι' αυτό δεν αναφερόμαστε στα άλλα που συζητήθηκαν.
Αφού μίλησε για διάφορα του νησιού, η συζήτηση με τον Νίκο Στραβελάκη έφτασε στο θέμα της ακρίβειας το οποίο έθεσαν με μηνύματά τους ακροατές. Και τότε ο τοπικός άρχων έβγαλε από τη φαρέτρα των επιχειρημάτων του τις απαντήσεις. Α
νάμεσα στις οποίες (έτσι ανάκατα όπως τις θυμόμαστε και όχι από σημειώσεις) ήταν ότι δεν είναι ανάγκη να πας στα κέντρα που πάνε οι σταρ και οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν μαγαζιά, ταβερνάκια και καταλύματα με προσιτές τιμές για όλους. Και εκείνος, είπε, όταν έρχεται στην Αθήνα δεν πάει να μείνει στα πρωτοκλασάτα ξενοδοχεία του Συντάγματος, ούτε να φάει στα κέντρα και στις υψηλής κατηγορίας ταράτσες και μετά να βγει και να λέει ότι η Αθήνα είναι ακριβή.
Μα ακούς για σουβλάκι στη Μύκονο που μπορεί να έχει 8, 9, 10 ευρώ ή περισσότερο, του επισήμανε ο παρουσιαστής.
Το αμφισβήτησε ο δήμαρχος.
Υπάρχουν σουβλάκια με χαμηλότερες τιμές, απάντησε.
Άμα περιέχει το ένα και άλλο μέσα (είπε κάποια υλικά) μπορεί να φτάσει και στα 15 ευρώ, επέμεινε ο Στραβελάκης.
Ε, άμα είναι ολόκληρη μερίδα..., τον αποστόμωσε και πάλι.

Αφήσαμε τελευταία το πιο δυνατό επιχείρημα που ειπώθηκε πρώτο από τον δήμαρχο αμέσως μετά το ερώτημα περί ακριβείας.
Καταρχάς, είπε, δεν είναι υποχρεωτικό να πας στη Μύκονο...

Φοβερός ισχυρισμός! Δεν είσαι υποχρεωμένος να πας σε ένα νησί της ελληνικής επικράτειας, με ομορφιά για όλους. Το νησί είναι υποχρεωμένο να σε κρατάει μακριά του για να είναι διαθέσιμο στους σταρ, στους ποδοσφαιριστές και στους πάσης φύσεως επιθυμητούς επισκέπτες. Οι άλλοι ας πάνε όπου θέλουν. Υπάρχει και η Σαλαμίνα, άλλωστε.

- από το HardDog