ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΑΠΕ και Τασούλας έβγαλαν... πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ


Μπορεί να είχαν συνηθίσει αλλιώς, μπορεί να έγινε από παραδρομή, αλλά μήπως ξέρουν κάτι; Μάλλον όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, τόσο ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, όσο και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μπέρδεψαν τον ρόλο του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, μπορεί και από τον ενθουσιασμό του που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερέβη μόνο κατά 10 λεπτά τον χρόνο ομιλίας του (ήταν περισσότερο, αλλά δεν έχει σημασία), και τήρησε κατά το μέγιστο δυνατό τη συμβουλή του «φείδου χρόνου», ανήγγειλε τον Σωκράτη Φάμελλο αρχικά σαν εκπρόσωπο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τελικά, το διόρθωσε σε «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Και την... εκλογή του Σωκράτη Φάμελλου στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευση ήρθε να επιβεβαιώσει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Στο εισαγωγικό τηλεγράφημα για την ομιλία του, έγραφε κατά λέξη:

«Στη διακυβέρνηση Τσίπρα οφείλεται ότι σήμερα υπάρχει ελευθερία δημοσιονομικών επιλογών για την ελληνική κυβέρνηση», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης».

Εμείς, πάντως, θα ευχηθούμε «σιδεροκέφαλος» στον κ. Φάμελλο, που ο ρόλος του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος είναι βαρύς.