ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Έντονο παρασκήνιο γύρω από την πώληση του Action24 – O «χρησμός» Παναγιωτάκη και ο ρόλος Σαραντάκου


Έντονη κινητικότητα σημειώνεται στο Action24 ειδικά μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει πωληθεί ή βρίσκεται μια ανάσα από την πώλησή του στους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.Οι πληροφορίες έλεγαν πως η συμφωνία έκλεισε. Ωστόσο, στο Action24 σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί για την πώληση του σταθμού, οι υπεύθυνοι του καναλιού ανέφεραν: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ως προς το αρχικό ενδιαφέρον που είχαμε λάβει. Ο σταθμός προχωρά κανονικά τον προγραμματισμό του εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν».
Μάλιστα, εστάλη και επιστολή στους εργαζόμενους η οποία λέει πως δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για την πώληση του καναλιού πέραν του ενδιαφέροντος που έχει εκφραστεί.
Επί της ουσίας λοιπόν, το μόνο που διαψεύδεται είναι ότι το κανάλι δεν έχει πωληθεί προσώρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει η πώλησή του τα επόμενα 24ωρα.
Άλλωστε, η σχετική είδηση δεν είχε διαψευσθεί, αλλά ούτε επιβεβαιωθεί από συνεργάτες των φερόμενων ως νέων ιδιοκτητών, οι οποίοι νωρίτερα μιλώντας στο topontiki.gr, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν μπει ακόμη οι τελικές υπογραφές.
Φυσικά, μέχρι να μπουν οι τελικές υπογραφές και να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το γεγονός δεν είναι ανακοινώσιμο.
Σε περίπτωση που τελικά επέλθει η συμφωνία, λέγεται ότι σημαντικό ρόλο στο κανάλι θα παίξουν οι δημοσιογράφοι Σεραφείμ Κωνσταντινίδης και Γιάννης Σαραντάκος.
Προγενέστερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Διονύσης Παναγιωτάκης είχε θέσει τίμημα 9 εκατομμυρίων ευρώ για το κανάλι, ενώ διενεργήθηκε και οικονομικός έλεγχος από την Deloitte.