ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Γιώργος Κούδας στη δική μας πόλη


Τη μεγάλη μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Κούδα, παρουσιάζει η εκπομπή «Η δική μας πόλη», το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 12:00, από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας» σε μια σπάνια συνέντευξή του.
Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλάει στον Θέμη Ροδαμίτη για τον ΠΑΟΚ, την πόλη του Θεσσαλονίκη και για τις γειτονιές της, όπως και για τις αγαπημένες του πόλεις (Φλωρεντία, Βαρκελώνη κ.ά.).
Θυμάται τις συναντήσεις του με τον Κρόιφ, τον Ρουμενίνγκε, τον Πελέ και άλλες διεθνείς προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Με τρυφερότητα μιλάει και για έναν άλλο θρύλο του ποδοσφαίρου, τον Μίμη Παπαϊωάννου, όπως και για πολλούς ακόμα φίλους του, στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά.
Ιδιαίτερη θέση στην εκπομπή έχει το ελληνικό τραγούδι, που τόσο έχει αγαπήσει, οι σπουδαίοι ερμηνευτές του, αλλά και οι γαλλικές και ιταλικές μελωδίες.
Οι ποιητές της πόλης «περνούν» μέσα στη συζήτηση και τα παιδικά του χρόνια ζωντανεύουν, με περιγραφή του ίδιου: «Όταν έπαιζα μικρός μπάλα με τους φίλους μου, ερχόταν και μας έβλεπε συχνά ένας πολύ ψηλός κύριος με μουστάκι. Ήταν ο ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης….».
Επιμέλεια-παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης
«Η δική μας πόλη» κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00-14:00, στη Φωνή της Ελλάδας.