ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Μυστήριο σε ραδιοσταθμό: Έπαιζε ασταμάτητα το ίδιο τραγούδι των «Rage Against the Machine»


Οι ακροατές του καναδικού ραδιοφωνικού σταθμού Kiss Radio 104.9 FM άκουσαν το τραγούδι Killing in the Name των Rage Against the Machine και το απόλαυσαν. Και μετά το άκουσαν και πάλι. Και πάλι. Όλο το πρωί το τραγούδι επαναλαμβανόταν ασταμάτητα. Οι ακροατές το άκουσαν εκατοντάδες φορές και αναρωτήθηκαν άλλες τόσες για το τι είχε συμβεί.
Ήταν ένα είδος διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στον ραδιοσταθμό; Ή μήπως ένα κόλπο του μάρκετινγκ για να προωθήσει αλλαγές στο πρόγραμμα;
Μέχρι το μεσημέρι οι ακροατές του ραδιοσταθμού, που εκπέμπει στο Βανκούβερ, άκουσαν το τραγούδι αμέτρητες φορές και αμέσως τα social media πήραν φωτιά, με τους χρήστες να κάνουν διάφορες εικασίες, σχόλια και σενάρια.
Η επικρατούσα άποψη είναι πως οι εργαζόμενοι προγραμμάτισαν την επανάληψη του τραγουδιού για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις που έκανε η εταιρία Rogers Sports and Media.
Ωστόσο άλλες πηγές, λένε πως ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός αλλάζει μουσικό προφίλ και θα παίζει στο εξής alternative rock και προκειμένου να σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτή επέλεξε έναν πρωτότυπο– την επανάληψη μιας μεγάλης επιτυχίας, από το προηγούμενο ρεπερτόριο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο τηλεφωνητής που απαντούσε στις κλήσεις, έλεγε: «Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να σας πω κάτι. Είμαι απλά ο τηλεφωνητής» και ρωτούσε με την σειρά του: «Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει;».


Χρίστος Καλουντζόγλου / topontiki