ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ο Ζούλας εκθέτει την ΕΡΤ διεθνώς - Κάνει service στον Μητσοτάκη


Tην έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση της ΕΡΤ να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό μέσω της ΕΡΤ3, με την αξιωματική αντιπολίτευση να εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Κωνσταντίνο Ζούλα.
«Την ώρα που οι δημοσιογράφοι στα δημόσια ΜΜΕ διεκδικούν την αυτονόητη βελτίωση των θεσμικών και οικονομικών όρων στην εργασία τους, η διοίκηση της ΕΡΤ με τρόπο απαράδεκτο προσπαθεί να εμποδίσει τη στάση εργασίας που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό εκθέτοντας για μια ακόμη φορά τη δημόσια τηλεόραση διεθνώς» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
Επίσης υπενθυμίζει ότι πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ και «από τότε δεν έχει επιδείξει το στοιχειώδες σθένος να παραιτηθεί. Αποτελεί έτσι ο ίδιος κηλίδα στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας. Παράλληλα, θυμίζουμε πως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πήγε στην ΕΡΤ ήταν να αυξήσει τον δικό του μισθό, λαμβάνοντας προκλητικά ποσά».
«Και σήμερα ο ίδιος άνθρωπος στρέφεται κατά των διεκδικήσεων των - τυπικά - συναδέλφων του κάνοντας το μόνο πράγμα που είναι ικανός να κάνει καλά: service στον κ. Μητσοτάκη. Με τον τρόπο αυτό, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύεται ότι τη χώρα κυβερνά μια ανάλγητη παρέα γόνων και Λουδοβίκων που δεν συγκινούνται με τίποτε άλλο παρά με την καρέκλα και την τσέπη τους» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.