ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Το Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας στην ΕΡΤ2 και στο ERTFLIX


Σε μια από τις πιο αγαπημένες πίστες των πιλότων της Φόρμουλα 1 στο Σίλβερστον, θα διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας. Πρόκειται για μια πίστα που εξαιτίας της χάραξής της προσφέρει στιγμιότυπα που μένουν στην ιστορία, ενώ οι αναβαθμίσεις που ετοιμάζουν οι ομάδες θα κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο συγκλονιστικό.
Σε ότι αφορά την κατάσταση των βασικών «μονομάχων»:
  • Η Red Bull έχει αντιστρέψει το κλίμα και από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς με τις συνεχείς εγκαταλείψεις, έχει καταφέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν είναι η ταχύτερη και με τους δύο πιλότους της.
  • Η Ferrari έχει την ταχύτητα στους τελευταίους αγώνες, αλλά τα προβλήματα αξιοπιστίας και στρατηγικής τής έχουν στερήσει, σχεδόν, σίγουρες νίκες. Μετά την ποινή στον Καναδά, ο Charles Leclerc πηγαίνει στο Σίλβερστον με νέο κινητήρα τον οποίον θα μπορέσει να πιέσει.
  • Η Mercedes επιδιώκει μια καλή εμφάνιση στο Σίλβερστον έχοντας στο δυναμικό της δύο Βρετανούς πιλότους. Φέρνει το μεγαλύτερο πακέτο αναβαθμίσεων το οποίο, σε συνδυασμό με τη μορφολογία της πίστας, αναμένεται να τη βοηθήσει.
  • Η Alpine μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα θα προσπαθήσει να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της στη μάχη της 4ης θέσης από τη McLaren, η οποία όμως θέλει όσο τίποτα άλλο μια καλή εμφάνιση μέσα στην έδρα της. AP Photo/Jon Super
Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Μ. Βρετανίας θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στις 16:50.
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαιωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.

ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Παρασκευή 01/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 1: 15:00-16:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Ελεύθερες Δοκιμές 2: 18:00-19:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Σάββατο 02/07/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 3: 14:00-15:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες Δοκιμές: 16:55-18:00 (ΕΡΤ2)
Κυριακή 03/07/2022
Αγώνας: 16:50 (ΕΡΤ2)