ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

O ΣΥΡΙΖΑ ζητά παρέμβαση Μητσοτάκη για τον «σεξιστικό οχετό» του Β. Οικονόμου


Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκάλεσε η συμπεριφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Οικονόμου, απέναντι στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη, χθες στη Βουλή.Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου δεν έδωσε τον λόγο στην κ. Αυγέρη και εξαπέλυσε εναντίον της προσωπική επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την «ανύπαρκτη», απαξιώνοντάς την και μιλώντας την στον ενικό. Μάλιστα, χαρακτηριστική ήταν η φράση «Είσαι για πολύ μεγάλο...» που χρησιμοποίησε ο Β. Οικονόμου, απευθυνόμενος στην κ. Αυγέρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θέτει θέμα μομφής στον πρόσωπο του κ. Οικονόμου.
«Ο κ. Οικονόμου, ο άνθρωπος που προσέβαλε τους πολίτες αποκαλώντας τους "τζαμπατζήδες", φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει όρια στη χυδαιότητά του. "Είσαι για πολύ μεγάλο..." είπε στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δώρα Αυγέρη κάνοντας ανάλογες χειρονομίες. Ο σεξιστικός οχετός του κυρίου Οικονόμου θα έπρεπε να σημάνει την αυτόματη αποπομπή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Απαιτούμε ο κ. Μητσοτάκης να πράξει άμεσα το αυτονόητο».