ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Πάτωσαν Γιώργος Κουβαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος


Η τηλεθέαση της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ

Η εκπομπή λέγεται «Στο κέντρο» (όχι «Στο ακραίο κέντρο», μην μπερδευτείτε) και στη χθεσινή της πρεμιέρας έκανε το δυσθεώρητο 1,8% στο δυναμικό κοινό και 2,3% στο σύνολο. Τελευταία και καταϊδρωμένη ανάμεσα σε όλα τα κανάλια.
Δεν ξέρουμε αν φταίει το γεγονός ότι είχε καλεσμένο του ο Γιώργος Κουβαράς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκείνον που είχε φτάσει το ΠΑΣΟΚ στο ιστορικό 4,68%, το πιο χαμηλό ποσοστό στην ιστορία του. Λέτε; Δεν τους θέλει ο κόσμος αλλά επιμένουν. Εχουν πιάσει όλα τα πόστα βλέπετε και κυριαρχούν στο τοπίο.
Στην επόμενη εκπομπή (αύριο, Πέμπτη) «Στο κέντρο» θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής περιεχομένου του διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος (ήταν ξανά καλεσμένος στην ΕΡΤ προ τριημέρου να μιλήσει για τα social media, μπορεί να είναι ξανά μετά από τρεις ημέρες να μιλήσει για τα άστρα) και ο καθηγητής της Οξφόρδης, Στάθης Καλύβας (τον έχασε ο ΣΚΑΪ, τον κέρδισε η ΕΡΤ). Αναμένονται νέες μεγάλες επιτυχίες.