ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ο Άκης Παυλόπουλος εκτός «Ώρας Ελλάδος»


Απών από το τηλεοπτικό του πόστο ήταν και σήμερα, ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος στην ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN. Όπως αποκάλυψε χθες η τηλεοπτική του παρτενέρ, Ευλαμπία Ρέβη ο λόγος αυτής της απουσίας δεν είναι άλλος από τον κορωνοϊό. «Να πούμε για τους φίλους που τώρα άνοιξαν τους δέκτες τους ότι ο Άκης Παυλόπουλος έχει κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα. Για αυτό και σήμερα δεν είναι εδώ μαζί μας. Του ευχόμαστε όλοι περαστικά» τόνισε χαρακτηριστικά η νεαρή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.
Στη θέση του Ακη Παυλόπουλου στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» βρέθηκε χθες και σήμερα, ο δημοσιογράφος του σταθμού, Σπύρος Φρεμεντίτης.

ΥΓ Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε εντονα η φήμη  πως ο  Άκης Παυλόπουλος παραιτήθηκε ενώ σύμφωνα με το media.gr, αποχωρεί από το OPEN με το τέλος της σεζόν και έχει ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το Star. Στο κάδρο, ωστόσο, φαίνεται πως έχει μπει και η ΕΡΤ1, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής.