ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Κλουζώ στο Κόκκινο, αναζητούν τις διαρροές


Λευτέρης Αρβανίτης και Γιάννης Σμυρλάκης οι νέοι υπεύθυνοι του ραδιοσταθμού


Ο Λευτέρης Αρβανίτης είναι ο νέος διευθυντής του σταθμού και ο Γιάννης Σμυράκης o νέος διευθυντής ειδήσεων. Χθες είχαν συνέλευση, συζήτησαν εκτενώς διεύθυνση και εργαζόμενοι, έθεσαν στόχους για το επόμενο διάστημα. 
Οπως σχολιάζει το e-tetradio:
"Στη συνελευση ήταν και ο πρόεδρος της ΑΕ Γιάννης Δρόσος, αυτόν που είχε βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρο στην ΕΡΤ με εξαιρετικά αποτελέσματα που (τα) ζήλεψε ακόμα και το BBC. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια της συνέλευσης, ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε και για τις διαρροές που γίνονται. Λογικά θα αστειευόταν, δεν μπορεί να σοβαρολογούσε.
Δύσκολο το έργο τους πάντως, πρέπει να δουλέψουν πολύ. Η περίοδος που έρχεται είναι πολύ ζόρικη και απαιτητική. Ευκαιρία να ανεβάσουν κι άλλο τον 105.5 Στο Κόκκινο, στο χέρι τους είναι. Ο Αρβανίτης έδωσε καλά δείγματα από τη θητεία του στην ΕΡΤ και ο Σμυρλάκης, γνωστό αυτό, είναι πολύ έμπειρος και το κατέχει το σπορ. Ερχονται και εκλογές, έτσι;"