ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Η νέα διευθυντική ομάδα του Κόκκινου - Tι λένε από τη LEFT Med για την αποχώρηση Ξυδάκη


Ο Γιάννης Σμυρλάκης αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο 105.5, θέση για την οποία προοριζόταν από την εποχή που στη διεύθυνση του σταθμού ήταν ο Νίκος Ξυδάκης που αποχώρησε. Ο Λευτέρης Αρβανίτης είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού στο Κόκκινο 105.5, σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.
Tην ίδια ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media AE εξέδωσε Δελτίο Τύπου  για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τον «105,5 Στο Κόκκινο». Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
"ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ LEFT MEDIA ΑΕ
Αθήνα, 19/4/22

Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.
Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα.
Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο», κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM.
Το ΔΣ της LEFT MEDIA ΑΕ"