ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Αντί να τους δυσφημήσουν, τους διαφήμισαν τους Αρβύλες!


Πώς το λέει η λαϊκή παροιμία; Α ναι, το θυμήθηκα:
Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει!
Κάπως έτσι και με τους Ράδιο Αρβύλα και το δικό τους το πεπρωμένο. Αυτό που τους συνέβη φέτος με τις δύσοσμες δραστηριότητες του Στάθη Παναγιωτόπουλου, θα μπορούσε να είχε εξακοντίσει στο πυρ το εξώτερον ουκ ολίγες τηλεοπτικές εκπομπές. Πολλώ δε μάλλον μια σατιρική εκπομπή, που είναι αναγκασμένη εκ του ρόλου της να βάζει στο στόχαστρο τους πάντες και τα πάντα. Και ξαφνικά δέχεται πετροβόλημα από παντού…
Δεν θα γίνω μάντης τώρα και δεν θα βγάλω συμπέρασμα αν ήξεραν ή δεν ήξεραν ο Κανάκης, ο Σερβετάς κι ο Κιούσης για τα καμώματα του συμπαρουσιαστή τους. Ούτε ο μέγας Χαμάρατος δεν θα μπορούσε να τα ξεδιαλύνει αυτά τα μυστήρια, ούτε καν η ανυπέρβλητη Τασία Λούτα. Και στο κάτω κάτω της γραφής, σημασία δεν έχει τι περνάει απ’ το δικό μου το μυαλό, σημασία έχει τι περνάει από το μυαλό της μεγάλης μάζας των τηλεθεατών. Η οποία μεγάλη μάζα των τηλεθεατών τους πίστεψε τους Αρβύλες και όχι μόνο τους πίστεψε αλλά τους επιβράβευσε κιόλας με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.
Βοήθησε, βέβαια, και ο υπουργός Ανάπτυξης που το πήρε προσωπικά το θέμα και έσπευσε να επιτεθεί στην παρέα από τη Σαλονίκη. Μαζί με εκατοντάδες τρολάκια του διαδικτύου, που τελικά πέτυχαν το αντίθετο από αυτό που επιδίωκαν:
Αντί να τους δυσφημήσουν, τους διαφήμισαν τους Αρβύλες!
Και κάπως έτσι, μας στέλνει δελτίο Τύπου ο Antenna, όπου επισημαίνει ότι σάρωσαν ο Κανάκης, ο Σερβετάς κι ο Κιούσης:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής τους, με μέσο όρο 21,5%, στο δυναμικό κοινό 18-54, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 9 μονάδες.
Το «Ράδιο Αρβύλα» παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο, 1.620.000 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού!

Χρήστος Ξανθάκης
MedioΠΙΛΑΦΟ / newpost