ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Από την ΕΡΤ, γραμμή στο Open


Με το βλέμμα εστιασμένο στην επόμενη σεζόν το Open δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο γενικής ανασυγκρότησης – ενδυνάμωσης. Από τις αρχές του επόμενου μήνα στο δυναμικό του καναλιού θα ανήκει η Κωνσταντίνα Κουτρούλη, σημερινή γενική διευθύντρια Marketing στην κρατική ΕΡΤ.
Την απόφασή της η κυρία Κουτρούλη έκανε γνωστή σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο γενικών διευθυντών στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πριν από λίγα 24ωρα.
Η Κουτρούλη, που συμπληρώνει θητεία δύο ετών στην ΕΡΤ, ζήτησε να μην ανανεωθεί η σύμβαση της με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Είναι το τρίτο κατά σειρά στέλεχος στην πυραμιδική κορυφή της ΕΡΤ που αφήνει το Ραδιομέγαρο με προορισμό το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Το περασμένο Οκτώβριο μετακινήθηκε από την ΕΡΤ στο Open η Χρύσα Μασούρου, έως τότε εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού.
Πριν από περίπου 45 ημέρες, από την Αγία Παρασκευή στην Παιανία πήγε η Έλενα Θώδου, αναλαμβάνοντας επικεφαλής του τομέα έρευνας και ανάλυσης προγράμματος του Open. Η Θώδου, έμπειρο και καταρτισμένο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς, υπήρξε επιτελικό στέλεχος επί μακρόν της εταιρείας ερευνών και μετρήσεων τηλεθέασης AGB, νυν Nielsen Audience Measurement. Στην ΕΡΤ είχε την ίδια θέση ευθύνης και αρμοδιότητες. - από topontiki.gr