ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Λακόπουλος για Σκουρλέτη: Οι απόψεις και οι κρίσεις είναι δικαίωμά μου


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος απαντά στην γνωστοποίηση προσφυγής στη Δικαιοσύνη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη. Αφορμή για την διαμάχη αποτέλεσε άρθρο του Λακόπουλου σχετικά με το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. που είχε τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: Αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας».
Ο δημοσιογράφος με νέο κείμενό του σχολιάζει την επιλογή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως «συμπεριφέρεται όλο και χειρότερα, για πολιτικό».
«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ότι είχα να γράψω γι’ αυτόν το έχω γράψει- και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω. Απλώς σημειώνω ότι ένα δημοσίευμα περιέχει στοιχεία δυο κατηγοριών: πληροφορίες ή πραγματικά περιστατικά και απόψεις ή κρίσεις. Όπου οι πληροφορίες και τα πραγματικά περιστατικά δεν είναι ακριβή να τα διορθώσω ευχαρίστως. Οι απόψεις και οι κρίσεις είναι δικαίωμά μου», σημειώνει στο νέο κείμενό του στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr ο κ. Λακόπουλος σχολιάζοντας την προσφυγή του Πάνου Σκουρλέτη στη Δικαιοσύνη.
Παράλληλα γράφει: «Έχω αναλάβει, λέει, από χρόνια «το έργο της προσωπικής του στοχοποίησης».. Μήνυση και μάλιστα…αναδρομικά, από πολιτικό άνδρα σε πολιτικό σχολιαστή για … πολιτική στοχοποίηση; Να τον στοχοποιήσω όμως γιατί; Μου λένε πως υποψιάζεται ότι με… υποκινεί ο Τσίπρας!».