ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Νέα γκάφα από τη Βρετανίδα ΥΠΕΞ: Αντί για τον Νίκο Δένδια έκανε tag τον... Νίκο Βέρτη


Viral έγινε η απίστευτη γκάφα της υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας, Λιζ Τρας, η οποία μπέρδεψε τον Νίκο Δένδια με τον... Νίκο Βέρτη. Ειδικότερα, η κα Τρας θέλοντας να αναφερθεί στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ομόλογο της στα social media, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αντί να κάνει tag τον λογαριασμό του Νίκου Δένδια, τάγκαρε τον τραγουδιστή Νίκο Βέρτη.
Tο λάθος έμεινε αναρτημένο για περίπου μια ώρα, προτού το επιτελείο της το αντιληφθεί και το διορθώσει, γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του διαδικτύου.
Επιπλέον το «λάθος» έχει μείνει στην επεξεργασία ιστορικού.
Θυμίζουμε ότι το Κρεμλίνο προ μηνός είχε επικαλεστεί γκάφα της Βρετανίδας υπουργού Εξωτερικών Λιζ Τρας για να υποστηρίξει ότι οι δυτικοί ηγέτες γνωρίζουν ελάχιστα το Ουκρανικό – τον πυρήνα της τρέχουσας αντιπαράθεσης Ανατολής-Δύσης. Κατά την κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση που είχαν  οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και η Βρετανίδα ομόλογός του Λιζ Τρας, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας ρώτησε την ομόλογό του αν αναγνωρίζει την ρωσική κυριαρχία επί του Ροστόφ και του Βορονέζ -δύο περιοχές στο νότιο τμήμα της Ρωσίας, όπου συγκεντρώνονται οι ρωσικές δυνάμεις.
Η εφημερίδα Kommersant ανέφερε ότι η Τρας απάντησε πως η Βρετανία δεν θα τις αναγνωρίσει ποτέ ως ρωσικές και αμέσως χρειάστηκε να τη διορθώσει ο πρεσβευτής της.

Κάθε παιδί αξίζει μία οικογένεια _ Παιδικά Χωριά SOS


01:01PreviousPauseNext

00:18 / 02:43
UnmuteFullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player






Σε συνέντευξη που παραχώρησε αργότερα σε άλλη ρωσική εφημερίδα, η Τρας δήλωσε ότι θεώρησε εσφαλμένα πως ο Λαβρόφ αναφερόταν σε ουκρανικές επαρχίες.




Η αντίδραση του Λονδίνου: σκουπίδια και ρωσική προπαγάνδα…