ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Χατζηβασιλείου για Κοντομηνά: Έφυγε 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος


H Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά με τον οποίο είχε συνεργαστεί για χρόνια στον Alpha. H τηλεπαρουσιάστρια ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδεψε με το παρακάτω κείμενο.
«Έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ηταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του. Έφυγε extra small, 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κολακα».
«Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», σημείωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.