ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Tα σπάει ο Μπόμπαινας


Πες πως έχεις στήσει ένα ριάλιτυ, ρε φίλε. Και πες πως έχεις εμπειρία, λεφτά, στελέχη, όλα τα έχεις για να πάει καλά, κάτι παραπάνω από καλά, να σπάσει ταμεία. Τα σπάει, άλλωστε επί σειρά ετών, γιατί να μην τα σπάσει και φέτος; Μία στο εκατομμύριο να γίνει η στραβή και να μην πιάσεις τους στόχους σου.
Και η στραβή γίνεται…
Γιατί μπορεί να έχεις την καλύτερη παραγωγή στην Ελλάδα, μπορεί οι τρεις άνκορμέν σου να είναι αδιανόητα επιτυχημένοι και με εξαιρετική μεταξύ τους χημεία, μπορεί να κατέχεις όλα τα μυστικά μιας επιτυχημένης πορείας στην τηλεθέαση και εν τέλει να μην σου κάθονται τα νούμερα. Διότι σε πρόδωσε το κάστινγκ, που φέτος δεν έβγαλε στο γυαλί τηλεοπτικές φάτσες. Και το κάστινγκ σε ένα ριάλιτυ, είναι σαν το τάιμινγκ στην πολιτική…
Οπότε βρίσκεσαι σε εκείνη τη ζώνη ανάμεσα στην καταστροφή και στο σουξέ, στη ζώνη της μετριότητας σαν να λέμε, που ουδείς ηγάπησε. Και τραβάς το μαλλί και οδύρεσαι και σκέφτεσαι ότι δεν μπορεί να βγει έτσι η σαιζόν με χαμηλές πτήσεις, πάει καήκαμε. Αλλά την κρίσιμη στιγμή ανοίγουν τα σύννεφα και σου χαμογελάει ο ήλιος. Και σου στέλνει ως από μηχανής θεό, τον Μπόμπαινα!
Ο οποίος Μπόμπαινας είναι ένα κράμα από Κλούβιο, Σουβλίτσα, Μπάρμπα Μυτούση, Νίκο Βαμβακούλα, Φραγκίσκο Μανέλη, Φράνκο Φράνκι, Τσίτσιο Ινγκράτσια, Βόλντεμορτ, Σάρουμαν, Ντόναλντ Ντακ, Έλμερ Φαντ, Αρτέμη Μάτσα, Ελ Σιντ, Κόμμοδο, Δόκτωρ Στρέηντζλαβ, Καραγκιόζη και Χατζηαβάτη, όλοι μαζί σε συσκευασία δώρου, μια προσωπικότητα που λατρεύεις να μισείς και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.
Το λένε και οι μετρήσεις της Nielsen αυτό, με το Master Chef να απογειώνεται όσο παίρνει αέρα ο Μπόμπαινας και τα χώνει στους συμπαίκτες του και στήνει σκευωρίες και ανακατεύει τη σούπα. Τρέχει ο κοσμάκης να δει το θηρίο, ανεβαίνουν οι θεαματικότητες του ριάλιτυ, αναστενάζουν με ανακούφιση οι παραγωγοί. Ως την ώρα, βέβαια, που είτε θα χοντρύνει πολύ το πράγμα και θα πρέπει να επιβληθεί μια κάποια τάξις είτε οι μαγειρικές ικανότητες του Μπόμπαινα δεν θα είναι αρκετές για να τον σώσουν και θα βγει απ’ το παιχνίδι. Αλλά ως τότε, πάρτυ και των γονέων!

Χρήστος Ξανθάκης