ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

«Κατέβηκε» το crashonline του Γιώργου Τράγκα


Μια διαμάχη μεταξύ των κληρονόμων του αποβιώσαντος δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και του επικεφαλής του κόμματός του βρίσκεται σε εξέλιξη Την ίδια ώρα εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το ειδησεογραφικό portal που κατείχε ο Γιώργος Τράγκας. Όποιος επισκέπτεται, πλέον, το crashonline.gr βλέπει μια κάρτα βλάβης, ενώ τα social media του σταμάτησαν να ενημερώνονται από τις 16 Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά το διαδικτυακό Crash Radio, που φιλοξενούσε την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και είχε δημιουργήσει δίκτυο συνεργαζόμενων σταθμών στην περιφέρεια, συνεχίζει να εκπέμπει αλλά μόνο μουσική.
Παράλληλα, όπως κατήγγειλε μέσα από τα social media ο επικεφαλής του κόμματος, Πάρις Κουρτζίδης, τα γραφεία όπου βρίσκονται τα δύο μέσα ενημέρωσης και το κόμμα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» στο Μεταξουργείο, αδειάζουν από εξοπλισμό. Ο Πάρις Κουρτζίδης αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον των κληρονόμων του Γιώργου Τράγκα, υπαλλήλων και άλλων προσώπων για «υπεξαίρεση προσωπικών δεδομένων και σημαντικών επαγγελματικών αρχείων».