ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Νέοι κεραυνοί Κύρτσου: Το βλέπουν όλοι, όχι το Μαξίμου...


Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ για διώξεις δημοσιογράφων και Novartis: Η κυβέρνηση μπαίνει σε ευρωπαϊκή περιπέτεια

Nέες βολές με πλήρη διαφοροποίηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου από τη γραμμή Μαξίμου με αφορμή τη δίωξη της Ελένης Τουλουπάκη που ακολούθησε τις διώξεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου για τις αποκαλύψεις του σκανδάλου Novartis.
Ο Γιώργος Κύρτσος προειδοποιεί την κυβέρνηση πως μπαίνει σε ευρωπαϊκή περιπέτεια επισημαίνοντας πως οι θέσεις της κυρίας Τουλουπάκη για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis θα βρουν απήχηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σημειώνει τον συνδυασμό της δίωξής της με τις διώξεις των δημοσιογράφων υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η πολυεθνική Novartis βρίσκεται σε ασυλία από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού δεν έχει στραφεί εναντίον της. «Το βλέπουν όλοι, όχι το Μαξίμου», σημειώνει .
Γράφει ο Γιώργος Κύρτσος:
Η δίωξη κατά Τουλουπάκη, είναι μία λεπτή διεθνοπολιτική υπόθεση.
Η κ. Τουλουπάκη αντεπιτίθεται πολιτικά, θεσμικά.
Καταγγέλει παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, κουκούλωμα σκανδάλου Novartis.
Οι θέσεις της θα βρούν απήχηση στην ΕΕ,
εφόσον κυβέρνηση, Δημόσιο δεν έχουν στραφεί κατά Novartis.
Και συμπληρώνει με δεύτερο tweet:
Σε ευρωπαϊκή περιπέτεια μπαίνει η κυβέρνηση.
Ο συνδυασμός, δίωξης δημοσιογράφων, δίωξης δικαστικής λειτουργού με το σκεπτικό ότι πήραν μέρος στη «σκευωρία της Novartis” και ασυλίας της ίδιας της πολυεθνικής, εκθέτει Μητσοτάκη, κυβέρνηση στην ΕΕ.
Το βλέπουν όλοι, όχι το Μαξίμου.