ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Σε «γραμμή» Σαμαρά ο Αδωνις


Εντός της εβδοµάδας είχαμε την πολύ ενδιαφέρουσα σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Ευ. Βενιζέλου. Ολα ξεκίνησαν από τη μη αναφορά του πρωθυπουργού στα ονόματα όσων ενεπλάκησαν στην υπόθεση Novartis και δεν ανήκουν στη Ν.Δ., προκαλώντας την έκρηξη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η συνέχεια δόθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που πέταξε το μπαλάκι στον Νίκο Ανδρουλάκη για την υπεράσπιση του κ. Βενιζέλου «ως μέλος της παράταξής του». Διέφυγε ωστόσο την προσοχή πως ο Αδωνις Γεωργιάδης ακολούθησε διαφορετική γραμμή στο θέμα, καλύπτοντας προσωπικά και ονομαστικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το βήμα της Βουλής. Η στάση του Αδώνιδος έμαθα πως άρεσε δεόντως στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός διατηρεί πάντα αγαστές σχέσεις με τον άλλοτε συγκυβερνήτη του.
Οι σχέσεις πάντως του Αντώνη Σαμαρά με πολλούς βουλευτές –και υπουργούς– της Ν.Δ. όχι μόνο δεν φθίνουν, αλλά διατηρούνται στο ακέραιο. Χαρακτηριστικό είναι πως το βράδυ της ψήφισης της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, παρέλασε από το γραφείο του στη Βουλή μεγάλο μέρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, που πάντα θέλει να ακούει τη γνώμη του Μεσσήνιου για τις πολιτικές εξελίξεις.