ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

«Πόλεμος» για την τεράστια περιουσία του Τράγκα


Πόλεμος φέρεται να μαίνεται στους κόλπους της οικογένειας του δημοσιογράφου Γιώργου Τράκα που απεβίωσε στις 14 του περασμένου Δεκέμβρη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του σάιτ protothema.gr, έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, ενώ έχουν σταλεί και τα πρώτα εξώδικα.
Tα τελευταία 24ωρα προέκυψε και τρίτος διεκδικητής της κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα, που δεν είναι άλλος από τον προσωρινό πρόεδρο του κόμματος «Ελεύθεροι Ανθρωποι» Πάρη Κουρτζίδη. Ο τελευταίος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση ανέφερε ότι θα κινηθεί για να διεκδικήσει κομμάτι της κληρονομιας όχι για τον ίδιο αλλά για το κόμμα.
Πάντως η περιουσία του εκλιπόντος φέρεται να είναι τεράστια και περιλαμβάνει δεκάδες ακίνητα, από το διαμέρισμα με θέα στην Ακρόπολη και το διαμέρισμα στο Παρίσι, μέχρι τη βίλα στην Κυανή Ακτή και το σπίτι στο Μανχάταν. Προσθέστε σε αυτά και δύο κατοικίες στη Μύκονο, στον Αγιο Λάζαρο, με θέα στον κόλπο της Ψαρούς. Τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να εκτιμηθούν και να μοιραστούν στους τρεις κληρονόμους του δημοσιογράφου.