ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Τα κόλλυβα του Mega


«Ελλειψη σοβαρότητας» διακρίνει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή του Mega που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην ηλεκτρονική έκδοση της Εφημερίδας των Συντακτών:
"Εχουν πάει και πολύ πρωί και δεν τους βλέπουμε και χάνουμε τέτοια τηλεοπτικά μνημεία. Στις 7 παρά 20 το πρωί, η Ανθή Βούλγαρη σηκώθηκε και πήγε να δώσει κόλλυβα (!) στην καλεσμένη τους, τη Ματίνα Παγώνη. Η τελευταία αντέδρασε και με το δίκιο της λέγοντας, στη δημοσιογράφο, να μην την πλησιάσει: «κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί-πρωί κόλλυβα» (σ.σ.: προληπτική....). Και τους απείλησε, «θα σηκωθώ να φύγω». Απτόητη η δημοσιογράφος συνέχιζε να κάνει το κομμάτι της ξεφτιλίζοντας την καλεσμένη. Της έφτιαξε και της έδωσε ένα σακουλάκι με κόλλυβα να το πάρει μετά στο νοσοκομείο.
«Κύριε Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε τώρα», λέει η κ. Παγώνη, απευθυνόμενη προς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο αφού είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε με την Ανθή Βούλγαρη. «Τα κόλλυβα δεν είναι super food;» η απάντηση του Ιορδάνη. Προς το τέλος μόνο αντέδρασε λίγο ψελλίζοντας «Ανθή, Ανθή», την ώρα που η... Ανθή γελούσε τρανταχτά.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, όσο φταίει η «Ανθή, Ανθή» άλλο τόσο ευθύνεται και η κ. Ματίνα Παγώνη. Οπως και κάποιοι άλλοι γιατροί που έχουν γίνει τηλεοπτικοί μαϊντανοί. Η «Ανθή, Ανθή» και η «Ματίνα Ματίνα» λοιπόν. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
update: Η «Ανθή, Ανθή» και η «Ματίνα Ματίνα» ανέβασαν μετά και story στο Instagram. Για να δείξουν προφανώς ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους. Ολο και χειρότερο..."