ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Masterchef: Φάγαμε στα εστιατόρια των τριών κριτών του παιχνιδιού - Ένας μόνο θα πέρναγε στην επόμενη φάση


Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι το δίχως άλλο πλέον, Chef καταξιωμένοι, επιτυχημένοι επαγγελματικά και απόλυτα αναγνωρίσιμοι, λόγω τηλεοπτικής δημοσιότητας.
Και επίσης – να τα λέμε κι αυτά – οι Τρεις του Masterchef είναι συμπαθείς στο κοινό, που απεχθάνεται την έπαρση και την υπεροψία. Το σκληρό και απαιτητικό κοινό θέλει «δικούς του» ανθρώπους να μπαίνουν στο σπίτι του και οι τρεις κριτές είναι πια οι «δικοί του» συγγενείς που τους παρακολουθεί να επαινούν ή να επιτιμούν τους νέους που θέλουν να τους μοιάσουν.
Αυτά ως πρόλογος. Κάτι σαν ορεκτικό, να πούμε. Στο κυρίως μενού του θέματος τώρα: Θέλαμε να γίνουμε κι εμείς για μια φορά κριτές για τους Κριτές. Να γευτούμε τις δημιουργίες τους, να επισκεφτούμε τους χώρους τους και στο τέλος να πούμε «πάμε να βαθμολογήσουμε;», όπως λένε κι εκείνοι με σεμνότητα και ευπρέπεια στους τρομαγμένους «μαθητές» τους.
Κι έτσι, σεμνά και ταπεινά, χωρίς ιδιοτέλεια, επισκεφτήκαμε τα εστιατόριά τους, βγάλαμε τη βαθμολογία μας και κρίναμε, όπως θα έκριναν κι εκείνοι την προσπάθεια των επίδοξων διαδόχων τους. Πάμε λοιπόν.
- περισσότερα στο κείμενο που υπογράφει ο Νίκος Τζιανίδης στο ethnos. gr ΕΔΩ